UA-52395193-1 Skip to content

„An evening with Eric Clapton“ – riječki glazbenici publici podarili večer za pamćenje

Posjetitelje Trsatske gradine sinoć je poznati riječki gitarist Ivan Pešut podsjetio na brojne uspješnice legendarnog Erica Claptona, a na pozornici su mu se pridružili i vrsni riječki glazbenici – Mario Šimunković (gitara), Henry Radanović (bas), Branimir Gazdik (bubanj) i Ivo Heder (udaraljke) te Olja Dešić (vokal i klavir), Damir Jurčić i Lucija Štefančić.

Emotivna večer koja je bila u znaku glazbene ikone – engleskog gitarista i kantautora Erica Claptona, u izvrsnoj interpretaciji talentiranih glazbenika s riječke scene, oduševila je sve posjetitelje koji su izvođače nagradili gromoglasnim pljeskom. Neki od najpoznatijih Claptonovih hitova kao što su „Layla“, „Tears in heaven“, „Wonderful tonight“ u sklopu Ljeta na Gradini izvedeni su u novom, drugačijem ruhu, a publika je uživala u svakoj noti i svakom stihu koji se savršeno uklopio u čaroban ambijent Trsatskog kaštela.

Sljedeće što posjetitelje očekuje na Trsatskoj gradini je PAR Gradina znanja – finale poduzetničkog kampa koje će se održati u četvrtak, 30. kolovoza.

Back To Top