UA-52395193-1 skip to Main Content
CITY 45 20 – Izvještaj S Pressice

CITY 45 20 – Izvještaj s pressice

Na konferenciji za novinare koja je održana na Trsatskoj gradini povodom održavanja druge ovogodišnje konceptualne manifestacije u sklopu 10. Ljeta na Gradini, sudjelovali su :

 

Vedran Babić – organizator Ljeta na Gradini

Marija Mažar –  organizatorica programskog dijela

Marija Marcenich – salon „Marie“

Andrea Anić – Andy’s stuff

 

0sam dizajnera i dvije posebne haljine kao zvijezde modne revije u subotu, 11.07. na Trsatskoj gradini

CITY 45 20 – Festival mode

Trsatska gradina u Rijeci ove će godine ugostiti drugo izdanje modne manifestacije CITY 45 20. Neobično ime događanja u prijevodu znači GRAD RIJEKA, naime broj 45 20 označava početak koordinata grada na Rječini, grada koji je oduvijek bio poznat po multikulturalnosti i različitim stilovima te suživotu mode, kulture i umjetnosti.

Upravo ova manifestacija modi pristupa kao obliku umjetnosti, a svoje će najnovije kolekcije na najljepšoj lokaciji u Rijeci predstaviti brojni dizajneri s Kvarnera, ali i šire.

Cijeli vikend bit će u znaku mode i ljepote, presenting corneri, modna izložba, a organizatori najavljuju i zanimljiv program za vrijeme trajanja modne  revije koja počinje u 21:30h. Javnosti  će se predstaviti haljina s  motivom morčića Andy’s stuff by Andrea Anić koju su za dan Grada Rijeke kreirali sami sugrađani.

 Nakon prošlogodišnje najduže haljine na svijetu salon Marie Marije Marcenich predstavit će novu ekskluzivnu haljinu – haljinu koja svjetli!

„Nećemo puno otkrivati, pozivamo sve da dođu i pogledaju haljinu, vjerujte, isplati“, Marija Marcenich

Svoje će najnovije modne kolekcije predstaviti čak osam dizajnera! Vjenčanice Biba, Andy’s stuff, Hero4Heroes, Lada Szabo Kajfež, Agjamal, Salon Marie, Peperoncina design i modni atelier Sally – očekuje nas osam prekrasnih kolekcija koje će zasigurno naći put do srca pripadnica nježnijeg spola.

Reviju će voditi prema izboru Globusa najljepša Hrvatica, djevojka koje se smiješi s brojnih billboarda i naslovnica, Nikolina Miletić. Reviju će nositi poznate manekenke poput Lane Gržetić, Miss Hrvatske, Anje Bijelić, Ive Frankić, Miss Elegancije Europe.

U izložbenom dijelu manifestacije sve posjetitelje očekuju modne fotografije hit brendova poput Karle i unikatnih torbica IB kao i haljine riječkih dizajnera.

Presenting corneri dio su postava Gradine oba dana vikenda, a uz riječke izlagače dolaze i vrlo traženi brendovi iz Zagreba poput AD’sign aktovki Ane Dorotić te Geppeto naočale.

Svakako ovaj vikend posjetite Trsatsku gradinu i uživajte u modnom ruhu najljepše lokacije na Kvarneru.

Ulaz je slobodan, otvara se u 20.30, a modna revija započinje u 21.30. Po završetku revije posjetitelje će zabavljati renomirani DJ Šošo.

Back To Top