UA-52395193-1 skip to Main Content
Danas Je Održana Konferencija Za Medije: CITY 45 20 Powered By Womanary

Danas je održana konferencija za medije: CITY 45 20 powered by Womanary

Na Trsatskoj gradini održana je konferencija za medije povodom održavanja modne manifestacije CITY 45 20 powered by Womanary koja se održava u subotu 09.07. s početkom od 21.30 h.

Ovogodišnje treće izdanje donosi brojne novitete i osvježenja, a zasigurno najveći je što će se velika modna revija održati na dvije etaže te će dva tima djevojaka usporedo predstavljati nove kolekcije hrvatskih dizajnera. Samim time, na Gradini se pripremaju i dva gledališta kako bi svi posjetitelji mogli uživati u modnim poslasticama.

Vedran Babić, organizator Ljeta na Gradini:

Ideja prije 3 godine bila je da osnovu programskog sadržaja čine originalne tematske manifestacije te da se one iz godine u godinu nadograđuju i postanu prepoznatljive u javnosti. S druge strane željeli smo osmisliti program koji će biti drugačiji, kvalitetan i raznolik te biti zanimljiv i stanovništvu iz regije, ali i razlog dolaska turista u naš grad. Najbolji dokaz da smo u tome i uspjeli je količina posjetitelja i pozitivne kritike onih koji su bili na otvaranju Ljeta na Gradinu uz 2000 svijeća. City 45 20 upravo je na tragu naše ideje da se javnosti ponudi drugačiji koncept i shodno tome prije tri smo godine pozvali Mariju Mažar da se uključi u našu priču. City 45 20 u protekle je dvije godine upravo ponudio ono čemu smo se nadali te jedva čekamo treće izdanje ove manifestacije.

Marija Mažar, organizatorica modne manifestacije CITY 45 20 powered by Womanary:

Radujemo se što treću godinu zaredom imamo prilike surađivati s manifestacijom Ljeto na Gradini i što smo opravdali povjerenje koje smo dobili prve dvije godine.

Ova godina je dosad najizazovnija, pomakli su granice u konceptu, pristupu svakom segmentu te vjeruje kako će modna revija s najljepšim pogledom ispuniti sva očekivanja javnosti. Kako se radi o modnoj priči koja uistinu privlači veliku pozornost javnosti i medija, potvrđuje i činjenica kako je ovo prva godina kako manifestacija ima presenting partnera. Womanary je projekt koji okuplja žene.

Novopečena Miss Hrvatske Angelica Zacchigna prvi će put sudjelovati na jednoj velikoj reviji, a u posebnoj modnoj ulozi naći će se i glazbenica Eni Jurišić, jedno od najljepših lica showa The Voice. Na pistu će izići i niz poznatih riječkih manekenki. Među njima su Nikolina Miletić, Lana Gržetić, Iva Frankić, Nina Jelenković te Ivana Paris Bubačić. Događaj će voditi Davor Garić.

Manifestaciju je od samih početaka prepoznala Marijana Hero, poznata dizajnerica koja stvara pod okriljem brenda Hero4Heroes te je istakla zadovoljstvo što i ove godine, po treći put, ima priliku predstaviti svoje najnoviju kolekciju na ovom prekrasnom prostoru.

Svake godine na modnoj reviji glavnu ulogu preuzima i jedna posebna haljina, nakon najduže haljine na svijetu, haljine koje svjetli i ove godine Marija Marcenich i fotograf Hrvoje Saršon pripremaju posebnu poslasticu za sve posjetitelje ove jedinstvene modne manifestacije.

U subotu će svoje najnovije kolekcije predstaviti La Vetrina, Sally atelier, Hero4Heros, Andy’s, Mardan Couture, Kayra, Becha design, salon Marie, Šik by Ljupka.hr. Najnovije modne dodatke predstavit će Petite Jolie, Streetbox Zagreb te Fashion studio Gossip, službeni nakit događanja je Zlatna kiša, a iz Zagreba tim Mašnica dolazi prezentirati najnovije modele poznatih rokovnika u limitiranoj nakladi inspiranih modnom manifestacijom CITY 45 20.

Za lijepi izgled djevojaka pobrinut će se frizerski studio Sensa organic, za make up Catrice i Callegari.

Noć mode i iznenađenja u Rijeku donosi pravo osvježenje u vidu ponude događanja, ne propustite biti dijelom modne priče, Trsatska gradina vrata otvara u 21h za sve svoje posjetitelje, ulaz slobodan, vidimo se!

 

Back To Top