UA-52395193-1 Skip to content

Đurologija rasprodala Trsatsku gradinu!

Svi posjetitelji Ljeta na Gradini, koji su uspjeli kupiti ulaznicu, mogli su uživati u popularnoj predstavi Đurologija u izvedbi Branka Đurića – Đure koji je svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom nasmijao brojne posjetitelje. Branko Đurić se nakon kultnih projekata ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” posvetio novom projektu i ponovo uspio oduševiti publiku kroz svojevrsni (anti)stand up show, koji je u stvari zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira…” kaže Đuro.

Slijedeće što nas na Trsatskoj gradini očekuje je jedinstven koncertni nastup renomiranih kubanskih glazbenika pod nazivom Habana Social Club u sklopu turneje Realmente Cuba Tour koji se održava u četvrtak, 11.08. s početkom u 21.00 h.

Back To Top