UA-52395193-1 Skip to content

Goran Karan i gastronomske delicije privukli brojne posjetitelje na Trsatsku gradinu

Na Trsatskoj gradini jučer je održano peto izdanje manifestacije Taste & Music, u okviru 13. Ljeta na Gradini, gdje su se na jednom mjestu susreli brojni gastroljupci koji su, osim u izvrsnoj hrani, uživali u koncertu Gorana Karana koji je gastro užicima pridodao i onaj glazbeni.

Na atraktivnim lokacijama kaštela, s kojih se prostire prekrasan pogled, servirale su se delicije koje su uistinu bile harmonija okusa i mirisa, a nije nedostajala niti vizualna komponenta. Majstori kuhinje renomiranih restorana posluživali su ukusne zalogaje koji su zadovoljili i ona najzahtjevnija nepca, a restorani koji su ih pripremali su: konoba Blato, konoba Nebuloza, bistro pizzeria “Maslina Na Zelenom Trgu”, restoran Hotela Continental, Stancija Kovačići te Kavana & Bar GRAD, a posjetitelji su uživali i u izvrsnim Damjanić vinima te Aura rakijama.

Posjetitelji su nakon degustacije ukusnih zalogaja koje su pripremili vrsni majstori kuhinje, uživali u baladama Gorana Karana koji je raznježio i raspjevao publiku izvedbom svojih najpoznatijih hitova.

Već večeras s početkom u 20.30 h posjetitelje na Trsatskoj gradini očekuje zanimljiva večer posvećena glazbenom stvaralaštvu Erica Claptona u izvedbi renomiranih riječkih glazbenika. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te u sustavu mojekarte.hr.

Back To Top