UA-52395193-1 skip to Main Content
Goran Karan I Ukusni Zalogaji Oduševili Brojnu Publiku!

Goran Karan i ukusni zalogaji oduševili brojnu publiku!

Još je jedna tematska manifestacija “Ljeta na Gradini” ispunila Trsatsku gradinu do posljednjeg mjesta i opravdala ideju organizatora da jedinstvene autorske manifestacije budu osnova programskog sadržaja ove popularne manifestacije.

Posjetitelji jedinstvene manifestacije Taste & Music – temeljene na pripremi jela s kvarnerskom tematikom mogli su uživati šećući Trsatskom gradinom i degustirajući pripremljene delicije na sedam različitih lokacija, od spilje i mauzoleja Mira junaka pa do kule, prolaza, prostora pokraj topa i stambenog dijela… Ukusne zalogaje su pripremali Konoba Nebuloza, Aerosteak Grobnik, Konoba Blato, Restoran hotela Continental, Ristorante Spagho, Bistro slastičarna Cukerin, Restoran Molo longo i Bistro & Restaurant Kostrenka.

IMG_6432 IMG_6456 IMG_6481

Po završetku degustacije počeo je drugi dio manifestacije, odnosno koncertni nastup jednog od najcjenjenijih i najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača – Gorana Karana koji je već nakon nekoliko skladbi osvojio publiku. Goran Karan je na Trsatskoj gradini nastupio uz pratnju četiri istaknuta glazbenika, a izveo je svoje najveće hitove, svjetske evergreene i klasike. Goranu se na pozornici pridružio desetogodišnji Viktor i razgalio srca mnogobrojne publike svojim anđeoskim glasom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

IMG_6730

Dugotrajni pljesak publike na kraju koncerta primorao je pjevača na povratak na pozornicu, na kojoj je izveo još nekoliko skladbi, a ovacije publike najbolja su nagrada za ovog cijenjenog glazbenika koji je mnogobronoj publici priredio noć za pamćenje.

IMG_6627 IMG_6752 IMG_6765 IMG_6893

Back To Top