UA-52395193-1 Skip to content

Gradina Dance Art održat će se u četvrtak, 12. srpnja.

Još jedna u nizu tematsko – konceptualnih manifestacija Ljeta na Gradini je Gradina Dance Art – manifestacija koja se temelji na plesnom pokretu namijenjenom jedinstvenom prostoru srednjovjekovnog kaštela. Plesačice skupine Ri Dance posjetiteljima će prikazati umjetnost pokreta te scenskim elementima stvoriti neponovljiv ugođaj protkan maštovitim plesnim koracima.

U četvrtak, 12. srpnja, više od 50 izvođača poziva posjetitelje na „Čajanku kod Šeširdžije“ kada će svojom će energijom i skladom plesnih pokreta posjetitelje uvesti u svijet plesa i mašte te ovu ljetnu noć pretvoriti u neponovljiv doživljaj u kojem se sljubljuju ljepota pokreta, bogatstvo arhitekture te doživljaj glazbe. U glazbenom dijelu nastupat će sedmoro pjevača koji su inače članovi Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan, a ovogodišnju izvedbu obogatit će najmlađe plesačice skupine Ri Dance.

Umjetnički tim čine Dolores Bugarin, Martina Laginja, Suzana Novaković, Pavla Pinezić, Andrea Šikljan, Larisa Štefančić i Hela Žuljević.
Ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h, a manifestacija započinje u 21.30 h. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Back To Top