UA-52395193-1 skip to Main Content
Hari Mata Hari Raspjevao I Rasplesao Trsatsku Gradinu!

Hari Mata Hari raspjevao i rasplesao Trsatsku gradinu!

Koncertni nastup grupe Hari Mata Hari zaista je opravdao epitet glazbene poslastice Ljeta na Gradini. Jučer je Trsatska gradina „pucala po šavovima“ od pozitivnih emocija i dobro znanih nota u izvedbi popularnog Harija Varešanovića. Uz hitove koji su već desetljećima dobro poznati svim generacijama, Hari Mata Hari rasplesao je Trsatsku gradinu i svojim jedinstvenim glasom raznježio publiku svojim bezvremenskim baladama.

Publika je mogla uživati u izvedbi brojnih uspješnica kao što su Baš ti lijepo stoje suze, Lejla, Kao domine, Volio bih da te ne volim, Ne mogu ti reći što je tuga, Prsten i zlatni lanac… a prema reakciji i brojnosti publike, može se sa sigurnošću reći kako je ovo bio koncert za pamćenje.

Hari je prisutne oduševio i izvođenjem sevdaha, a svoje dobro znane balade pjevao je u glas s publikom, zbog čega je Gradina tokom dva i pol sata, koliko je trajao koncert,  bila prožeta emocijama.

U subotu, 15. srpnja na Gradini posjetitelje očekuje jedinstven modni događaj – City 45 20 koji spaja više vrsta umjetnosti stavljajući u fokus modu i ljepotu.

Back To Top