UA-52395193-1 Skip to content

House healersi rasplesali Trsatsku gradinu

 Trsatska gradina plesala je ritmu House healersa koji su u sklopu Ljeta na Gradini održali večer za sve ljubitelje elektronske glazbe.

Jedinstven ambijentalan prostor, zanimljiivi produkcijski i svjetlosni elementi, glazbeni nastup DJ-a, MC-a i instrumentaliste zasigurno će ostati u dugom pamćenju svim posjetiteljima, naručito onim koji su Rijeku posjetili prilikom održavanja Europskih sveučilišnih igara. Publici se predstavila organizacija House healers odnosno DJ Dado – renomirani DJ koji je opravdao titulu jednog od najboljih zabavljača u regiji, Tony T Sax diplomirani glazbenik i professor koji je oduševio publiku sa saksofonom, a za animaciju posjetitelja bio je zadužen MC Blackstar.

Slijedeće što nas očekuje na Ljetu na Gradini je jedna od napopularnijih suvremenih komedija u svijetu – “Ritina škola“ u izvođenju Nataše Janjić i Marka Torjanca. Predstava će biti održana 30.07. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan predstave za sjedenje i po cijeni od 40 kn, odnosno 50 kn na dan predstave za stajanje.

 

Back To Top