UA-52395193-1 Skip to content

Ispunjena Gradina uživala u plesu Ri Dancea!

Nakon što su se otvorila vrata gradine 15-tak je plesačica u različitim kostimima dočekalo  posjetitelje u ulaznom dijelu Gradine i na pet različitih lokacija plesnim pokretima zaintrigiralo  sve prisutne. Centralnu je ulogu imala plesa

čica s velikom crnom haljinom ispod koje su izlazile plesačice i nastavljale svoje pojedinačne koreografije.

Nakon uvodnog dijela svi su se posjetitelji praćeni plesačicama smjestili ispred Mira junaka gdje je održan drugi dio ove zanimljive plesne manifestacije na kojoj je ukupno sudjelovalo 19 plesačica riječke plesne skupine RI Dance, jedna vokalna solistica te glumac/moderator.

Koreografiju manifestacije Gradina Dance Art, koja prikazuje široku lepezu emocija i uloga koju ima žena, potpisuju Dolores Bugarin, Martina Bugarin i Larisa Štefančić, a kostimografiju Jadranka Šegota. Tijekom večeri, teško je i nabrojati sve pojedine koreografije, presvlačenja kostima i mnogobrojne teme koje su posjetitelji mogli doživjeti, možda dugotrajan pljesak po završetku manifestacije najbolje govori o emociji koju su plesačice svojim pokretima uspjele prenijeti na mnogobrojnu publiku.

Back To Top