UA-52395193-1 Skip to content

Ivo Gamulin Gianni – Belcanto na Gradini

Proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni 13. kolovoza održati će koncert na Trsatskoj gradini.Gosti koncerta pod  nazivom  „Bel canto na Gradini“ imat će priliku uživati u dva sjajna glasa. Naime, Riječanka Elena Brumini bit će posebna gošća koncerta i tako dodatno obogatiti izvođenje najljepših arija i kancona.

Elena Brumini je rođena u Rijeci, pleše od malih nogu, a za njezino stečeno znanje najviše su zaslužni Plesni studio Action iz Zagreba, Škola suvremenog plesa Ane Maletić  te dvogodišnje iskustvo kao Ciboneta. Za mjuzikl se školuje na The Bernstein School of Musical Theater u Bolonji te odmah po završetku dobiva angažman u mjuziklu „Jesus Christ Superstar“ u Italiji. Godine 2005. počinje suradnju s Talijanskom i potom Hrvatskom dramom HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci. Neke od dražih predstava u kojima je igrala su „Kafka project“, „Pepeljuga“ (GKL Rijeka), „Guslač na krovu“, „Opera za tri groša“, „Nunsense“, „Zločin na kozjem otoku“. Danas nastupa u popularnom mjuziklu „Mamma Mia“ u produkciji ZGK Komedija.

Najljepše arije i canzone u izvođenu tenora anđeoskog glasa koji je svojim talentom i karizmom osvojio brojnu publiku.

U svojoj bogatoj karijeri Ivo Gamulin Gianni ostavio je veliki trag u kazalištu i na koncertnim pozornicama na kojima je imao prilike ugostiti najveća svjetska glazbena imena kao sto su: Ana Oxa, Gloria Gaynor, Dionne Warwick, Natalie Cole, Pastora Soler i mnogi dr. – zato ga mnogi s pravom nazivaju ‘Hrvatski Bocelli’.

Da se uveliko radi na novim pjesmama pokazao nam je pjevač u svibnju kada je prezentirao svoj novi singl „Bez tebe“, oduševivši publiku svojim uspješnim i prepoznatljivim glazbenim stilom. Uz glazbenu karijeru, Ivo Gamulin Gianni ostavlja neizbrisivi trag i na kazališnim daskama.

Početak koncerta je u 21.00 h, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 h. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 90 kuna za sjedenje, odnosno 70 kuna za stajanje.

Back To Top