UA-52395193-1 Skip to content

Izvještaj o održanoj konferenciji za medije – Taste & Music – Tedi Spalato

Danas je na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije povodom manifestacije “Taste & Music” i koncertnog nastupa Tedi Spalata na kojoj su sudjelovali Vedran Babić– organizator manifestacije “Ljeto na Gradini” i Tanja Babić Tomić – koordinator manifestacije “Taste & Music”.

Taste & Music je manifestacija temeljena na pripremi i posluživanju kvarnerskih delicija u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine od strane više različitih renomiranih ugostitelja.

Taste & Music je jedna od šest ovogodišnjih konceptualnih manifestacija u sklopu koje smo željeli spojiti glazbu i zanimljivo pripremljenu i prezentiranu hranu u režiji renomiranih ugostitelja s našeg područja. Cilj manifestacije je posjetitelje provesti kroz cijeli prostor Trsatske gradine i ponuditi im jednu zanimljivu večer ispunjenu kvalitetnim okusima I glazbom” izjavio je Vedran Babić.

“Putovanje okusima zamišljeno je da se posjetitelje manifestacije provede kroz prostor Trsatske gradine gdje će na 7 različitih lokacija biti smješteni punktevi s posluženom hranom. Hranu će pripremati i posluživati konoba Nebuloza, konoba Blato 1902, restoran hotela Continental, restoran Aerosteak Grobnik, Stancija Kovačići, ristorante Spagho, restoran – konoba Municipium, bistro slastičarna Cukerin te tvrtka Nikas”, rekla nam je Tanja Babić Tomić.

Drugi dio manifestacije vezan je uz koncertni nastup renomiranog glazbenika Tedi Spalata prepoznatljivog po jedinstvenim šansonama s intimnim poetskim tekstovima.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 120 kn što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje na koncertu i taj dio manifestacij počinje u 20.00 h, a po cijeni od 50 kn odnosno 70 kn na dan koncerta posjetitelji mogu kupiti ulaznicu za koncert – stajanje s početkom od 21.00 h. Koncert Tedi Spalata počinje u 21.30 h

IMG_7027

Back To Top