UA-52395193-1 skip to Main Content
Lifestyle Manifestacija CITY 45 20 Ove Nedjelje Na Trastskoj Gradini!

Lifestyle manifestacija CITY 45 20 ove nedjelje na Trastskoj gradini!

Danas je na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije povodom održavanja manifestacije CITY 45 20. Ova riječka manifestacija svakoga je ljeta oblačila Trsatsku gradinu u modno ruho, dok ove godine donosi zaokret. Naime, ove godine CITY 45 20 donosi nove sadržaje na Trsatsku gradinu i u obližnji Nugentov park, a održat će se 4. srpnja, od 17 do 21 h. Presenting corneri, radionice, posebno osmišljene zone, ove godine cilj je pružiti ugodu, inspiraciju, dobre ideje i kvalitetne sadržaje!


Na konferenciji za medije sudjelovali su: Marija Mažar, organizatorica, Vedran Babić, suorganizator Ljeta na Gradini, Petra Peloza Vuherer, voditeljica marketinga Ljeta na Gradini i Hrvoje Blažević, voditelj marke Audi Porsche Inter Auta Rijeka.
Presenting corneri bit će prisutni u prostoru Gradine, posjetitelji će moći upoznati kvalitetne brendove i istaknute proizvode. Avon će i ove godine predstaviti svoje beauty novitete, brend ima miljenice diljem svijeta što i ne čudi jer uspješno prati trendove i uvijek pronalazi način kako utjecati na dobrobit zajednice u kojoj djeluje.
Delmerion se predstavlja brendom Marvis, s motom #viseodpastezazube, a cjelokupna MARVIS priča stvorena je za sve one koji u svoj lifestyle žele unijeti originalnost i svoju rutinu pranja zubi dovesti na sasvim novu razinu.
Elementals by J. prirodna je kozmetika napravljena s ljubavlju, ponosni na to što koriste isključivo organske sirovine, ne koriste nikakve aditive, konzervanse niti umjetne boje. Posjetitelji će imati priliku saznati sve o poznatom proizvodu ovog tima – Čarobnom ulju. I naravno, probati ga!
Kako voljeti, osjećati i živjeti otok, sa svim prirodnim blagom koje on nudi, već gotovo cijelo desetljeće svojim primjerom pokazuju supružnici Ana i Krsto Matulić iz Pašmana na istoimenom otoku, vlasnici OPG-a Matulić, a upravo ćete proizvode ovog brenda moći doživjeti na Gradini!
Humed Pharma predstavit će brend Heliocare, a posjetitelje će educirati o štetnosti UVA, UVB, HEVL i IR zračenja kao i važnosti zaštite od istih 356 dana u godini. Prevencijom do zdrave kože sada i u budućnosti!
Kako bi posjetiteljima dali priliku da uz beauty sadržaje saznaju i modne novitete, mnoge će razveseliti što će svoj corner imati Infinity Design nakit. Moderni i ručno rađeni komadi nakita dizajnerice Ive Brukete odličan su dodatak vrućim ljetnim danima i noćima.

Čitanje je uvijek IN, stoga posjetitelje očekuje i Book Chill zona kako bi mogli predahnuti i pogledati naslove idealne za ljetne dane, u sklopu Nugentovog parka.
Kako bi uživali i najmlađi, priprema se Kid’s Corner u suradnji s portalom Avanture malih okica, a trajat će od 17 do 21h, u prostoru Nugentovog parka.

Radionice i program:
NUGENTOV PARK
Fotograf Ivor Mažar predstavit će live food photo session, s početkom u 17.30 sati.
Dječja radost rasplesat će nas u 18 sati kada će se u Nugentovom parku predstaviti mali plesači Plesne skupine Lorena!

TRSATSKA GRADINA
Trening na otvorenom u prostoru Trsatske gradine održat će Sanja Modrić, želja joj je ljude motivirati na tjelesnu aktivnost i na zdrav način života. Trening će se održati u 20.30 sati na Trsatskoj gradini.
Kako kreirati savršen Summer Glow make up pokazat će make up artistica Iva Berišić, a sve u suradnji s IsaDora brendom, radionica vas očekuje na Trsatskoj gradini, u 20.00 sati.
Riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović uvest će vas u Kreativnu školu šivanja za početnike, s početkom u 19.30 sati.
Posebnost događanje koje ove godine dolazi s motom ART OD GOOD LIVING je i prezentacija novog AUDI modela iz riječkog Porsche Inter Auta.

„Originalne konceptualno – tematske manifestacije već osmu godinu za redom čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini. Drago mi je da smo sve programe koje smo osmislili prije dugih 8 godina uspjeli, s relevantnim partnerima, dovesti do ove razine na kojoj su danas. Prije nekoliko dana otvoreno je 16. Ljeto na Gradini, a Ljeto će završiti 02. rujna uz tematsku manifestaciju Baltazar Fest. CITY 45 20 je jedna od tematskih manifestacija koje se razvijala u proteklih sedam godina. Zahvaljujem se gđi. Mažar što smo zajedno krenuli u ovu priču i stvorili prepoznatljivu manifestaciju, a veseli nas novo izdanje koje će biti nešto drugačije od prethodnih, ali će ponovno u fokusu biti prostor Gradine i Nugentovog parka.“ – poručio je Vedran Babić.

„Protekla godina svih nas je promijenila, a utjecala je i na to da se ova manifestacija izmijeni. S modnog ruha Gradine, fokus će ove godine biti na nešto drugačijem sadržaju, pod motom „Art of good living“. CITY 45 20 donosi sadržaje za cijelu obitelj – od Kids cornera, do ženama zanimljivih sadržaja, ali i sadržaja za muškarce. Na manifestaciji će biti šest presenting cornera i šest radionica kojima će posjetitelji moći prisustvovati, a važno je naglasiti je da se sve održava sukladno epidemiološkim mjerama.“ – izjavila je Marija Mažar.
„Od samih smo početaka u ovom projektu i sretni smo što sudjelujemo u ovom predivnoj manifestaciji. Ove godine sudjelujemo s električnim vozilom – Audi e-tron, a svi zainteresirani moći će doći i prijaviti se za probnu vožnju.“ – poručio je Hrvoje Blažević
„16. Ljeto na Gradini obiluje manifestacijama, a iz srpanjskog programa valja istaknuti koncert Zorana Predina, Natali Dizdar, Klape Šufit, a posebno zanimljiva bit će manfestacija „Frankopan Food & Music“. Također, na pozornici Trsatske gradine nastupit će Marko Tolja, a srpanj i kolovoz ugostit će dvije izvanredne predstave – „Dimnjačar“ Teatra Kerekeš te „Izlazak iz ormara“ Željka Pervana. Gradina ovo ljeto ugošćuje i manifestaciju koja će se održati u suradnji s Udrugom CDP Rijeka „Druga strana pogleda“, a finale Ljeta na Gradini biti će koncert glazbene dive Josipe Lisac.“ – poručila je Petra Peloza Vuherer
Potporu manifestaciji dali su Grad Rijeke i Turistička zajednica grada Rijeke, a partneri manifestacije su Erste banka, INA, HEP i Porsche Inter Auto.

Back To Top