UA-52395193-1 skip to Main Content
LIGHT TRANSFORMATION GRADINA

LIGHT TRANSFORMATION GRADINA

Ljeto na Gradini još jednom potvrdilo da su tematske manifestacije odličan razlog za dolazak posjetitelja!

Light Transformation Gradina, četvrta ovogodišnja tematska manifestacija koja je održana u sklopu 11. Ljeta na Gradini ispunila je prostor Trsatske gradine mnogobrojnim posjetiteljima koji su mogli uživati u ovoj originalnoj manifestaciji temeljenoj na svjetlosnom oplemenjivanju jedinstvenog prostora Trsatske gradine uz pomoć različitih izvora svijetla u režiji GIS produkcije.

Tijekom večeri na cijelom prostoru Trsatske gradine projicirana su različita svijetlosna rješenja uz pomoć ambijentalne led rasvjete, kazališne rasvjete, lasera i dimnih efekata in a taj je način oplemenjeno niz prepoznatljivih segmenata Trsatske gradine kao što se Mir Junaka, Rimska kula, Mala galerija, zmajevi…

U drugom dijelu manifestacije posjetiteljima su se predstavili glazbenici DJ Tommy i glazbeni selektor Ivo koji su dodatno rasplesali cijelu Trsatsku gradinu.

Slijedeće što nas očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je koncertni nastup Marka Škugora kojemu će se na pozornici pridružiti gosti Branko Bubica iz Klape Maslina, Sara Škugor te Voljen Grbac. Koncert će biti održan u četvrtak 21.07. s početkom u 21.00 h.

 

Back To Top