UA-52395193-1 Skip to content

Vintage bar smjestio se u višestoljetnoj utvrdi Trsatske gradine.

Predahnuti nakon šetnje zidinama, odmoriti pogled na slici grada, putovati tokom Rječine koja vijuga krajolikom, udahnuti mirise starih vremena, zamisliti na trenutak povijesna previranja, znači povezati se s Rijekom i osjetiti njeno bilo.

Sjesti na terasu Vintage bara znači putovati kroz davna vremena riječke povijesti, ali istovremeno i živjeti riječku sadašnjost. Kako bi sadašnjost bila što ugodnija Vintage baru je namjera, bogatom ponudom biranih aroma kava, čajeva, sokova, koktela, vina i ostalih napitaka, približiti se istančanim i profinjenim ukusima i zahtjevima posjetitelja.

Vintage bar nudi i mogućnost organizacije svih vrsta društvenih događanja uz potpunu i profesionalnu ugostiteljsku podršku.

Osluškujući želje i prepoznajući potrebe svakog klijenta, uz stručno vođenje i osoban pristup svaki značajni trenutak vašeg života činimo posebnim.

     Želja nam je vaše proslave, obljetnice, svečanosti, domjenke i druženja pretvoriti u vrijeme ispunjeno zadovoljstvom i poticajom za ponovnim susretom.

Back To Top