UA-52395193-1 Skip to content

Na Trsatskoj gradini održana jedna od najizvođenijih suvremenih komedija na svijetu!

U sklopu 11. Ljeta na Gradini posjetitelji su mogli uživati u Ritinoj školi – jednoj od najizvođenijih suvremenih komedija na svijetu koja je u produkciji Planet Arta adaptirana za Hrvatsku. Glavne uloge tumačili su priznati hrvatski glumci Nataša Janjić i Marko Torjanac koji su za svoje uloge u ovoj predstavi nagrađeni Nagradom Fabijan Šovagović na prošlogodišnjem Festivalu glumca.

Rita je inteligentna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje. Pravdan je profesor književnosti toliko rezigniran da mu više ništa ne nedostaje. Ili je bar tako mislio dok nije počeo predavati na večernjem tečaju… Što je znanje, što njime dobivamo… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji postaje sve samo ne običan, kao i njihov odnos…

Sljedeće što nas na Trsatskoj gradini očekuje je Gradina No Limit – dani vizualne komunikacije koji počinju u ponedjeljak 01. kolovoza i traju do petka 05. kolovoza kada će biti održano i otvorenje izložbe umjetničkih dijela koje su umjetnici stvarali na Trsatskoj gradini.

Back To Top