UA-52395193-1 Skip to content

Održana konferencija za medije “Ljeto na Gradini 2015.”

Poštovani,

danas je na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije na kojoj su sudjelovali Ivan Šarar – pročelnik za kulturu Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić – voditeljica razvoja proizvoda TZ grada Rijeke i Vedran Babić – organizator programa.

Gospođa Ines Boban Štiglić osvrnula se na prvih 9 godina u sklopu kojih je održano više od 300 programa koje je posjetilo više od 100.000 posjetitelja, a ukupno je na  njima nastupilo više od 1000 različitih umjetnika, glazbenika i glumaca te izrazila važnost manifestacije “Ljeto na Gradini” kao turističke ponude grada.

Pročelnik za kulturu Ivan Šarar osvrnuo se na značajnu ulogu Grada Rijeke u realizaciji programa u prijašnjim godinama te izrazio zadovoljstvo ovakvim promišljanjem programskog sadržaja. Također je pozvao sve posjetitelje da posjete ovogodišnji programa te organizatorima poželio uspješnu provedbu programa i povoljne vremenske uvjete.

         Vedran Babić, organizator programa predstavio je koncept i viziju programskog sadržaja s naglaskom na šest konceptualno tematskih manifestacija koje su originalne  u svom sadržaju ili u načinu provedbe te predstavio kalendar događanja jubilarnog 10. Ljeta na Gradini koje započinje 1. srpnja s manifestacijom “1000 svijeća na Gradini” i završava koncertnim nastupom Damira Kedže 5. rujna.

Od ukupno 20 manifestacija na njih 11 je ulaz slobodan za posjetitelje, a za ostale manifestacije ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr i to od 01. srpnja.

Back To Top