UA-52395193-1 skip to Main Content
Održana Konferencija Za Medije “Ljeto Na Gradini 2015.”

Održana konferencija za medije “Ljeto na Gradini 2015.”

Poštovani,

danas je na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije na kojoj su sudjelovali Ivan Šarar – pročelnik za kulturu Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić – voditeljica razvoja proizvoda TZ grada Rijeke i Vedran Babić – organizator programa.

Gospođa Ines Boban Štiglić osvrnula se na prvih 9 godina u sklopu kojih je održano više od 300 programa koje je posjetilo više od 100.000 posjetitelja, a ukupno je na  njima nastupilo više od 1000 različitih umjetnika, glazbenika i glumaca te izrazila važnost manifestacije “Ljeto na Gradini” kao turističke ponude grada.

Pročelnik za kulturu Ivan Šarar osvrnuo se na značajnu ulogu Grada Rijeke u realizaciji programa u prijašnjim godinama te izrazio zadovoljstvo ovakvim promišljanjem programskog sadržaja. Također je pozvao sve posjetitelje da posjete ovogodišnji programa te organizatorima poželio uspješnu provedbu programa i povoljne vremenske uvjete.

         Vedran Babić, organizator programa predstavio je koncept i viziju programskog sadržaja s naglaskom na šest konceptualno tematskih manifestacija koje su originalne  u svom sadržaju ili u načinu provedbe te predstavio kalendar događanja jubilarnog 10. Ljeta na Gradini koje započinje 1. srpnja s manifestacijom “1000 svijeća na Gradini” i završava koncertnim nastupom Damira Kedže 5. rujna.

Od ukupno 20 manifestacija na njih 11 je ulaz slobodan za posjetitelje, a za ostale manifestacije ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr i to od 01. srpnja.

Back To Top