UA-52395193-1 Skip to content

Predbožićni vikend na Trsatskoj gradini

Ususret Božiću, na Trsatskoj gradini koja je ove godine zasjala punim sjajem, održana su tri zanimljiva programa i tako upotpunila bajkovito adventsko izdanje kaštela. Kilometri lampica te zanimljive dekoracije i magična atmosfera ne prestaju oduševljavati, zbog čega se broj posjetitelja Adventa na Gradini već bliži brojci od 50.000.

U petak je u večernjim satima nastupao Retro’s band, koji je izvedbom evergreena posjetitelje uveo u predbožićni vikend te izvrsnim obradama zabavio sve prisutne, dok je u subotu Zajednica Krista Kralja Udruge Desetina iz Rijeke uprizorila žive jaslice. Mnogobrojni posjetitelji s oduševljenjem su pratili scenski prikaz Isusovog rođenja, popraćem izvedbom prigodne božićne glazbe. Gotovo 40 kostimiranih izvođača živopisno je prikazalo događaje koji su pratili rođenje Krista- od Navještenja pa sve do dolaska tri kralja, a s nestrpljenjem se očekivala i sveta obitelj koju je i ovoga puta utjelovila obitelj Crnjac- Emanuel i Nensi s malom Anom.

Na sam Badnjak, posjetitelje je tijekom cijelog dana zabavljao SuperCover band te u izvrsnoj atmosferi rasplesao publiku, što je bila izvrsna uvertira u posljednji tjedan ove godine u kojem nas očekuje pregršt zanimljivih sadržaja.

U srijedu, 27.12. na Trsatskoj gradini ispratit ćemo Djeda Mraza na Sjeverni pol i pozdraviti se s njim do sljedeće godine, a u petak, 29.12. nastupa Love runners band. Na Gradini će 31.12. biti čak dva dočeka Nove godine- onaj dječji u podne uz brojna iznenađenja te doček u večernjim satima uz Klapu Nevera i DJ Fishera.

Back To Top