UA-52395193-1 skip to Main Content
Predbožićni Vikend Na Trsatskoj Gradini

Predbožićni vikend na Trsatskoj gradini

Ususret Božiću, na Trsatskoj gradini koja je ove godine zasjala punim sjajem, održana su tri zanimljiva programa i tako upotpunila bajkovito adventsko izdanje kaštela. Kilometri lampica te zanimljive dekoracije i magična atmosfera ne prestaju oduševljavati, zbog čega se broj posjetitelja Adventa na Gradini već bliži brojci od 50.000.

U petak je u večernjim satima nastupao Retro’s band, koji je izvedbom evergreena posjetitelje uveo u predbožićni vikend te izvrsnim obradama zabavio sve prisutne, dok je u subotu Zajednica Krista Kralja Udruge Desetina iz Rijeke uprizorila žive jaslice. Mnogobrojni posjetitelji s oduševljenjem su pratili scenski prikaz Isusovog rođenja, popraćem izvedbom prigodne božićne glazbe. Gotovo 40 kostimiranih izvođača živopisno je prikazalo događaje koji su pratili rođenje Krista- od Navještenja pa sve do dolaska tri kralja, a s nestrpljenjem se očekivala i sveta obitelj koju je i ovoga puta utjelovila obitelj Crnjac- Emanuel i Nensi s malom Anom.

Na sam Badnjak, posjetitelje je tijekom cijelog dana zabavljao SuperCover band te u izvrsnoj atmosferi rasplesao publiku, što je bila izvrsna uvertira u posljednji tjedan ove godine u kojem nas očekuje pregršt zanimljivih sadržaja.

U srijedu, 27.12. na Trsatskoj gradini ispratit ćemo Djeda Mraza na Sjeverni pol i pozdraviti se s njim do sljedeće godine, a u petak, 29.12. nastupa Love runners band. Na Gradini će 31.12. biti čak dva dočeka Nove godine- onaj dječji u podne uz brojna iznenađenja te doček u večernjim satima uz Klapu Nevera i DJ Fishera.

Back To Top