UA-52395193-1 Skip to content

PREKRASNA MODNA VEČER – CITY 45 20!

CITY 45 20 okupio osam dizajnerskih brendova i poznate manekenke

MODNA ČAROLIJA NA TRSATSKOJ GRADINI U RIJECI

Jučer je, 11.07., Trsatska gradina zasjala u duhu mode i ljepote u nezaboravnoj noći punoj iznenađenja.

Modna revija okupila je brojne poznate osobe, svi prisutni imali su prilike vidjeti najnovije kolekcije čak osam brendova: Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, modni atelier Sally, Peperoncina design, Lada Szabo Kajfež, salon Marie, Agjamal, Andy’s stuff by Andrea Anić.

Reviju su nosile poznate manekenke, tako su pistom pod zvjezdanim nebom Kvarnera u najnovijim kolekcijama prošetale  Tina Katanić, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Lana Gržetić, Anja Bijelić… Kroz program sve prisutne je vodila Nikolina Miletić, model, manekenka i voditeljica riječke emisije Extravagant.

Anja Bijelić predstavila je i svoje umijeće plesa na šipci koje je izazvalo oduševljenje svih prisutnih!

Zvijezde večeri bile su i dvije haljine, tzv. prva Riječka haljina dizajnerice Andree Anić, haljina koja predstavlja riječku multikulturalnost i zajedništvo raznolikosti. Haljinu s motivom morčića izradili su naši sugrađani utkajući gumbiće i na taj način unoseći svoju osobnost u ovu posebnu modnu priču, a haljinu je jučer premijerno prošetala Ivona Vunić.

_MG_8721

Druga haljina o kojoj će se zasigurno dugo pričati je haljina salona vjenčanica i večernjih haljina Marie iz Rijeke, haljinu koja svjetli nosila je Riječanka Lana Gržetić, a kao inspiracija za kraljevski plavu kreaciju poslužile su dizalice na Molo longu u Rijeci.

_MG_9210

Za prekrasan izgled djevojaka pobrinuo se tim vizažista Cinecitta kozmetike te Natural hair & beauty salon iz Rijeke. Posebne dekoracije potpisuje cvjetarna Gea, a za slatke zalogaje pobrinuo se obrt za proizvodnu slastica Princeza. Poznato je da moda i autobili idu zajedno,  a manifestaciju je podržao i Porsche Inter auto Rijeka.

_MG_7874

Festival mode na Trsatskoj gradini osim revije ugostio je modnu izložbu fotografija brendova Karla i Gepetto, presenting cornere Unikatnih torbica IB, AD sign ny Andrea Dorotić, Gepetto naočale te Mirnu Sišul.

Drugo izdanje Festivala mode ispunilo je sva očekivanja javnosti, a već sada s nestrpljenjem čekamo treće izdanja najsveobuhvatnijeg modnog događanja na Kvarneru.

_MG_8981

Back To Top