UA-52395193-1 Skip to content

Taste & Music – brojni posjetitelji uživali u delicijama i klapi Iskon

Manifestacija Taste & Music koja se održava u sklopu Ljeta na Gradini i ove je godine privukla velik broj posjetitelja koji su kušali okuse Kvarnera te uživali u klapskoj pjesmi. Ova jedinstvena manifestacija se temelji na pripremi kvarnerskih jela koja su posluživali majstori kuhinje sedam restorana: konoba Nebuloza, Stancija Kovačići, bistro pizzeria Maslina na zelenom trgu, bistro restoran Kostrenka, restoran Hotela Continental, konoba Blato te restoran Kamov – Grand Hotela Bonavia. Umijeće pravljenja slastica prezentirali su Cacao Coffe&Sweets, a  predstavili su se i vinarija Korak, Julius Meinl te Aura.

Posjetitelji su šetnjom kroz prekrasan ambijent Gradine degustirali ukusne zalogaje na nekoliko atraktivnih lokacija. Kako bi doživljaj bio potpun, u drugom dijelu večeri glazbeni pečat gastronomskim užicima dala je klapa Iskon, koja je izvedbom poznatih hitova zabavila publiku i osigurala da ovaj događaj doista bude simfonija okusa i zvuka.

Sljedeće što nas na Trsatskoj gradini očekuje je nastup istarske vile Elis Lovrić koja će u utorak, 29. kolovoza s početkom u 21.00 sat ispričati dramsko-glazbenu priču ispjevanu na labinskoj cakavici. Ulaz je za posjetitelje slobodan.

Back To Top