UA-52395193-1 Skip to content

Taste & Music – Nikolina Tomljanović gošća na koncertu Tedi Spalata

U nedjelju 30.08. na Trsatskoj gradini održat će se manifestacije Taste & Music i koncertni nastupa Tedi Spalata na kojem će gostovati Nikolina Tomljanović.

Taste & Music je manifestacija temeljena na pripremi i posluživanju kvarnerskih delicija u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine od strane više različitih renomiranih ugostitelja: konoba Nebuloza, konoba Blato 1902, restoran hotela Continental, restoran Aerosteak Grobnik, Stancija Kovačići, ristorante Spagho, restoran – konoba Municipium, bistro slastičarna Cukerin te tvrtka Nikas.

raspored raspored2

Nikolina Tomljanović, članice je grupe E.N.I. i solo pjevačica. Svojim pjesmama istražuje country, a prvi samostalni album stvara u suradnji s prijateljem i kolegom glazbenikom Nenom Belanom.

Rijeka, 07.08.2014Pjevacica Nikolina Tomljanovic u svojem domu.foto: Davor Zunic / Fotofaktor.com

Tedi Spalato splitski je kantautor dalmatinske zabavne glazbe, skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i dobitnik Porina. Prepoznatljiv je po tihim dalmatinskim šansonama s intimnim poetskim tekstovima. Kritičari njegovu glazbu opisuju kao spretan spoj klasične dalmatinske pjesme, šansone, jazza i world music elemenata.Javnosti je dobro poznat po svojim hitovima Konoba (s Meri Cetinić), Dalmatino povišću pritrujena, Dobro ti more bilo, Sve ću preživit, More snova, Lipote gladan, ljubavi žedan…

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 120 kn što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje na koncertu i taj dio manifestacij počinje u 20.00 h, a po cijeni od 50 kn odnosno 70 kn na dan koncerta posjetitelji mogu kupiti ulaznicu za koncert – stajanje s početkom od 21.00 h. Koncert Tedi Spalata počinje u 21.30 h.

Back To Top