UA-52395193-1 Skip to content

Manifestacija Titanic koja je trebala biti održana u subotu, 26.07. u sklopu Ljeta na Gradini zbog loših vremenskih prilika nije mogla biti održana u cijelosti.

Naime, tijekom dana su bili postavljeni izložbeni eksponati i fotografije u zatvorenim prostorima Gradine, a ostatak eksponata koji su trebali biti izloženi u vanjskom dijelu Gradine uključujući i repliku prove broda te zastave i natpise trebao je biti postavljen u popodnevnim satima.

 Nakon što su se vremenske prilike pogoršale odlučeno je da se manifestacija održi idućeg dana, u nedjelju 27.07. Kako je idućeg jutra kiša i dalje padala, a najavljeno je i dodatno pogoršanje vremena za ostatak dana bili smo primorani otkazati ostatak manifestacije iz razloga što dio izvođača i performera koji je trebao nastupiti nije iz Rijeke i nakon što su prespavali jednu noć morali su se vratiti na svoja radna mjesta, isto tako skladištenje i ponovni transport svih eksponata koji su planirani u izložbenom dijelu nije bio realan kao niti sve sadržajne aktivnosti koje su planirane.

 Izložbeni postav ostao je još nekoliko dana u prostoru Mira Junaka i Male galerije, a prvog sunčanog dana postavljena je i replika prove broda kako bi se barem dio predviđenih aktivnosti održao.

 Ova manifestacija naći će se i u programu Ljeta na Gradini 2015. i nadamo se da će svi posjetitelji moći uživati u programu koji je za njih pripremljen.

Back To Top