UA-52395193-1 Skip to content

Trsatska gradina nadmašila očekivanja u najluđoj noći u godini!

Jučer su na Trsatskoj gradini održana čak dva dočeka Nove godine- prvi je bio u podne, kada su brojni mališani i njihovi roditelji, uz atraktivan nastup mađioničara Andreja Škedela odbrojavali sekunde do podna. Stotine balona kraslile su svjetlucavu Gradinu, spilja je pretvorena u mali disco, a točno u podne ispušteni su šareni baloni koji su razveselili najmlađe.

Mnogobrojni posjetitelji ove su godine izabrali Trsatsku gradinu kao destinaciju za doček, a Klapa Nevera u izvrsnoj je atmosferi povela u Novu godinu, dok je za plesne ritmove bio je zadužen DJ Fisher. U ponoć se sa Gradine prostirao prekrasan pogled na vatromet diljem Riječkog zaljeva u kojem su posjetitelji uživali uz prvu novogodišnju zdravicu.

Bajkoviti ambijent Trsatske gradine ukrašen kilometrima lampica, ove je godine nadmašio sva očekivanja, a brojni posjetitelji koji su odlučili najluđu noć u godini provesti upravo na Gradini ispratili su staru i dočekali novu u veseloj atmosferi i pozitivnom raspoloženju koje je trajalo do dugo u noć.

Back To Top