UA-52395193-1 skip to Main Content
Vikend Na Gradini Uz Puno Dobre Glazbe!

Vikend na Gradini uz puno dobre glazbe!

Advent na Gradini ovog vikenda donosi glazbene nastupe za sve uzraste. U subotu će u 12:00 sati nastupati Dječji zbor Male tratinčice koji djeluje pri Kreativno edukativnom centru “Glazbeni vrtuljak”. Polaznici zbora su mališani predškolske dobi koji uživaju u pjevanju, plesanju i sviranju. Ovoga puta pripremili su tematske božićne i adventske pjesme, a na nastupu će im se pridružiti i solisti iz Male škole pjevanja.

Također u subotu, ali u večernjim satima, nastupa Akustični duo “Last minute” koji čine Helena Brajković i Mihael Prosen. Svirat će pop, rock i blues obrade u zanimljivim aranžmanima uz puno dvoglasnog pjevanja. Na njihovoj playlisti naći će se A-Ha, Simon & Garfunkel, R.E.M., Green day, The Beatles, Cranberries, Dua Lipa, Janis Joplin i još puno stranih, ali i nešto domaćih izvođača.

U nedjelju će za DJ pultom biti DJ Tommy koji je na sceni prisutan gotovo četiri desetljeća pa sa sigurnošću možemo reći kako u srž poznaje svoju publiku. Pušta hitove različitih glazbenih izričaja, a na njegovom repertoaru mogu naći komercijala, house, r´n´b i dance.

U Adventu na Gradini posjetitelji mogu uživati svakog dana od 16:00 do 23:00 sata a vikendom već od 12:00 sati pa sve do iza ponoći.

Back To Top