UA-52395193-1 Skip to content
Odgođen koncert Zvjezdana Ružića na Trsatskoj gradini

Zbog najave lošeg vremena ODGOĐEN KONCERT PIANOTRON – ZVJEZDANA RUŽIĆA na Trsatskoj gradini – nastup već u utorak

Zbog najave lošeg vremena za subotu (05. kolovoza) najavljeni koncert hrvatskog pijanista, skladatelja i aranžera Zvjezdana Ružića odgađa se za utorak, 08. kolovoza. 

U utorak će se moći koristiti iste ulaznice kupljene za 05. kolovoza. U koliko netko nije još nabavio svoju ulaznicu istu može nabaviti u Dallas Music Shopu, Foto Reviji, Vintage baru ili online preko sustava mojekarte.hr

Također, kupci ulaznica mogu zatražiti i povrat novaca. Ulaznice kupljene online preko sustava mojekarte.hr, po zahtjevu kupca, novac se uplaćuje natrag na račun, a novci za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima mogu se vratiti tamo gdje su i kupljene.

Podsjetimo, Zvjezdan Ružić je hrvatski pijanist, skladatelj i aranžer rođen 21. lipnja 1988. godine u Rijeci. Tijekom svoje karijere, Zvjezdan je 6 puta nagrađen od strane Hrvatske Glazbene Unije za najboljeg jazz pijanista u Hrvatskoj, dok su njegovi albumi čak 5 puta nagrađivani prestižnom nagradom Porin.

Početkom 2019. godine Ružić radi potpuni zaokret u svojoj glazbenoj karijeri. Sa svim prikupljenim znanjem i iskustvom koje uključuju sviranje, aranžiranje i produciranje glazbe kreira Pianotron. Krajem iste godine objavljuje svoj prvi Pianotron album Delightful F.

U 2021. godini u suradnji s Jazz Orkestrom Hrvatske Radiotelevizije objavio je album Giant’s Freedom.

U proljeće 2022. godine objavio je svoj drugi Pianotron album Inspiration na kojem je ugostio divu Josipu Lisac, jednog od najvećih živućih hrvatskih pjesnika Luku Paljetka i svjetski poznati Harlem Gospel Choir iz New Yorka.

U utorak će tako Zvjezdan Ružić izvesti svoj prvi autorski album i to upravo na Trsatskoj gradini.

Back To Top