UA-52395193-1 Skip to content

Zijah Sokolović zabavio i nasmijao publiku na Trsatskoj gradini

Trsatska gradina sinoć je „pucala“ od smijeha uz osebujnu i neposrednu interpretaciju Zijaha Sokolovića koji je uvijek rado viđen gost Ljeta na Gradini. U šezdesetominutnoj izvedbi, glumac je uistinu potvrdio svoju tezu kako se ovdje ne radi o monodrami, već o istraživanju jer je uistinu temi rođenja pristupio iz svih mogućih kuteva gledišta, uz satiričan pristup što je publiku osvojilo već u prvim minutama. Sokolović je izvedbom demistificirao pojam porijekla i rođenja, pritom iskreno progovarajući o situacijama i „običnim“ temama na vrlo neobičan način.

Fantastični Zijah Sokolović tako je odgovorio na pitanja i nedoumice svakog roditelja koji se pita kako djetetu prenijeti priču o nastanku života, a publika je s oduševljenjem pratila glumčeve dosjetke zbog čega je Sokolović dokazao kako je umjetnost oblik komunikacije koji se ne može usporediti ni s čim drugim. Ova zabavna, ali povrh svega i edukativna predstava publiku je zaintrigirala opuštenim i iskrenim, ali nadasve humorističnim pristupom.

U sklopu Ljeta na Gradini posjetitelji će već u nedjelju, 26. kolovoza moći uživati u jedinstvenoj manifestaciji Taste&Music koja sljubljuje glazbene i gastronomske užitke. Kao i proteklih godina, vrsni restorani s ovog područja posluživat će kvarnerske delicije, a za glazbeni dio zadužen je jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača – Goran Karan. Ulaznice za sjedenje s degustacijom su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Back To Top