UA-52395193-1 Skip to content

Brojni mališani družili se s Djedom Mrazom na Trsatskoj Gradini

Djed Mraz stigao je s dalekog Sjevernog pola kako bi se družio s mališanima u božićnoj bajci Trsatske gradine. Najmlađi su ga dočekali u ledenoj spilji posutoj snijegom i ukrašenoj lampicama, a na duševljenje mnogobrojnih klinaca i klinceza Djedica je stigao s vrećom punom slatkiša.

Saslušao je svaku božićnu želju i pomno osluškivao što mora spustiti niz dimnjak u božićnoj noći, a mališane je obradovao bombonima te se fotografirao s djecom u prekrasnom ambijentu okićenog kaštela, zbog čega je fotograf Ivor Mažar imao pune ruke posla.

Najmlađe, ali i njihove roditelje oduševio je čoko kutak u ledenoj spilji te blještavilo ukupno 11 kilometara božićnih lampica, a nakon druženja s Djeda Mrazom svi su pohrlili u Mir junaka razgledati ručno izrađene jaslice.

Trsatsku gradinu Djed Mraz posjetit će još dva puta i to 20. i 27. prosinca, a pred nama je vikend koji obiluje zanimljivim programom- u subotu 16.12. s početkom u 18.00 sati u blagdanskoj atmosferi zapjevat će NosTress – acoustic trio koji čine Sanja Bunoza, Dino Arbula i Nikola Janeš, a u nedjelju, također u 18.00 sati, sprema se Božićna iluzija i magija u izvedbi Andreja Škedela. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

 

Zbog najave nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert Klape Luka koji je najavljen za petak, odgađa se za četvrtak, 21. prosinca.

Back To Top