UA-52395193-1 skip to Main Content
Damir Kedžo Rasprodao Trsatsku Gradinu!

Damir Kedžo rasprodao Trsatsku gradinu!

Popularni Damir Kedžo ove je subote održao svoj treći koncert na Trsatskoj gradini u sklopu popularne manifestacije Ljeto na Gradini. Svojim novim uspješnicama, ali i obradama popularnih skladbi oduševio je brojne Riječane te još jednom dokazao zbog čega se uvijek vraća na Trsatsku gradinu. Na koncertu je gostovala i talentirana Zsa Zsa s kojom je Kedžo u duetu izveo hit „Sve u meni se budi“ kojim su raspjevali Gradinu, a publika je uživala i u njihovoj verziji hita Justina Biebera „Love yourself“.

Kedžo je publici predstavio i svoj novi singl s kojim je nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu- „Ljubavi moja“, a za koji je tijekom koncerta na Trsatskoj gradini snimljen i video spot.

Svoje oduševljenje koncertom nije krio ni sam Kedžo:

„Po treći put nastupam na Trsatskoj gradini i zbilja sam sretan zbog toga, tim više što nikad nije bilo više ljudi na koncertu na Trsatskoj gradini. Ovo mi je inače najdraži prostor za koncerte jer ovu kulisu i ovaj pogled na Rijeku ne može ništa zamijeniti. Ovom koncertu sam se najviše veselio cijele godine, radio sam ga sebi za gušt i mislim da se to i osjetilo.“

Publika je uživala u izvedbi koja je trajala čak dva i pol sata i kroz koju je Kedžo predstavio svoj glazbeni opus, ispreplićući ga stranim hitovima, što je publika kroz cijelu večer nagrađivala gromoglasnim pljeskom.

U srijedu na Trsatskoj gradini koncert održava svestrani Francesco Squarcia u pratnji Aleksandra Valenčića, s početkom u 21.00 h. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu i sustavu mojekarte.hr.

Back To Top