UA-52395193-1 Skip to content

Dva dočeka Nove godine na Trsatskoj gradini

Advent na Gradini i ove je godine oduševio mnogobrojne posjetitelje, a za posljednji dan u 2018. godini u pripremi su čak dva dočeka.

Za najmlađe će dječji doček biti prepun iznenađenja, a program počinje od 10:00 sati uz dječje predstave te magic show. Točno u podne Gradinu će preplaviti stotine balona, nakon čega će uslijediti glazbeni program.

Najluđa noć u godini na Trsatskoj će gradini nuditi za svakoga ponešto – povrh bajkovitog ambijenta te izvrsne gastro ponude, posjetitelji će se moći zabaviti na dvije lokacije. U prekrasnom adventskom parku uz klizalište nastupit će Splash trio koji će u izvrsnoj atmosferi raspjevati i rasplesati publiku u ritmu domaćih i stranih pop, rock i funk hitova. Splash trio sačinjavaju Davor Krmpotić – glavni vokal, saksofon, gitara; Marko Špehar – vokal, gitara i Deni Gulija – perkusije, vokal.

Unutar zidina kaštela posjetitelje će zabavljati DJ Šošo – hrvatski kralj lounge muzike poznat po kreiranju čarobne atmosfere. Majstor za party i jednostavno rečeno unikatan, on je jedan od rijetkih DJ-a vizionara koji “spaja nespojivo” što se oslikava kroz njegov rafinirani glazbeni stil. DJ Šošo je prvi DJ u Hrvatskoj koji je proslavio chill-out i lounge glazbu kroz svoju osmogodišnju hit-emisiju na Radio Rijeci. Objedinjuje zavodljivu kombinaciju plesne glazbe: house, etna, world, klasike, a sve začinjeno elektronikom i pretočeno u fuziju šarmantnih melodija. Uz njegov ekskluzivni lounge DJ-set  posjetitelji će uživati na Trsatskoj Gradini u novogodišnjoj noći s početkom od 22:00 h.

Na Adventu na Gradini otpratit će se stara i dočekati Nova 2019. godina s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev, a raznolika ponuda i široka lepeza glazbenih stilova garantira odličan provod!

Back To Top