UA-52395193-1 skip to Main Content
EMOTIVNIM NASTUPOM MARKO ŠKUGOR POTJERAO KIŠU S TRSATSKE GRADINE I DONIO DAŠAK DALMACIJE

EMOTIVNIM NASTUPOM MARKO ŠKUGOR POTJERAO KIŠU S TRSATSKE GRADINE I DONIO DAŠAK DALMACIJE

Iako je do samog nastupa bilo neizvjesno hoće li Rijeka opravdati titulu „Grada koji teče“, Marko Škugor je jučer točno u 21:30 sati stao na pozornicu i zapjevao na Trsatskoj gradini.

Marko Škugor na Trsatu

Fotograf: Dražen Suvić

Višestruko nagrađivani vokal iza sebe ima bogato scensko iskustvo, a njegova karijera započela je u klapama, a nakon nastupa na Euroviziji, 2013. godine, kreće njegova samostalna karijera. 

Na Trsatskoj gradini, hrvatski José Carreras, kako ga često zovu, izveo je mnoge svoje pjesme, a neke od njih su Uvik ću te svojom zvati“, „Kap vode“, „Kontra neba ne smiš ić“, „Čuvam misto“, „Ti budi ti“, i mnoge druge. Osim svojih vlastitih pjesama, Škugor je izveo i poneku obradu, a neke od njih su „Perfect Symphony“, „Con te partiro“, „Kad mi dođeš ti“

Publika na koncertu Marka Škugora

Fotografirao: Dražen Suvić

Škugoru, Kralju prvih plesova, jučer nije bio prvi nastup na najljepšoj pozornici na Kvarneru, a publika koja je ispunila cijelu Trsatsku gradinu, ovoga puta mogla je čuti i pjesme s pjevačevog novog albuma.

Trsatska je publika vidno uživala u nastupu, popratila svaku Škugorovu pjesmu velikim pljeskom te, zajedno s Markom, zapjevala poznate stihove.

Marko Škugor

Fotografirao: Dražen Suvić

Još jedan koncert, 17. izdanja manifestacije Ljeta na Gradini, ulješao je trsatsku večer. Ljeto na Gradini polako se bliži svome kraju, a sljedeći tjedan na Gradini će nastupiti sastav CUBISMO (srijeda, 24.kolovoza) dok će Ljeto zatvoriti u nedjelju (28.kolovoza) Frano Živković s koncertom „Totalno drukčiji od drugih“. 

Back To Top