UA-52395193-1 Skip to content

Gradina Kids day ove subote na Trsatskoj gradini s više od 30 izvođača!

Advent na Gradini započeo je prošlog vikenda spektakularnim paljenjem lampica, a ove subote male i velike posjetitelje očekuje zanimljiv program u sklopu kojeg će nastupiti više od 30 animatora, plesača, pjevača i performera! Kao uvod u vikend, u petak na Gradini nastupa glazbeni duo Behind the House koji će na svoj način interpretirati zaboravljene klasike, kao i skladbe najpoznatijih suvremenih svjetskih glazbenika.

Subota je rezervirana za Gradina Kids day i popodnevnu zabavu za klince i klinceze. Po prvi puta na Gradini će se održati dječji adventski dan koji će biti u znaku igre, zabave, animacije i glazbe! Poseban trenutak bit će odbrojavanje do 17.00 sati kada će se zasjati lampice pa je ovo izvrsna prilika za ponovni doživljaj paljenja čak 12 kilometara svjetlucavih lampica!

Najmlađe će zabavljati animatori na štulama, veseli klaun izrađivat će oblike od balona, a mađioničar i iluzionist Andrej Škedel izvodit će očaravajuće trikove. Sve će biti popraćeno zanimljivim glazbenim programom u kojem će nastupiti dječji zbor Tratinčice iz Kreativno – edukativnog centra “Glazbeni vrtuljak”, a uz pregršt balona i blagdanskih dekoracija Gradina će na jedan dan postati prava oaza dječjih radosti. Na ulazu u Gradinu bombone će dijeliti vilenjaci Djeda Mraza, dok će U Miru junaka Baka Mraz pričati najljepše price sa Sjevernog pola. Klinci i klinceze imat će priliku oslikati lice božićnim motivima zbog čega će Gradinom prošetati puno nasmiješenih dječjih lica ukrašenih snjegovićima, zvjezdicama ili božićnim kuglicama. U sklopu dječjeg dana, nastupit će i plesna skupina Ri Dance s prigodnim božićnim plesnim performansom.

Od 18.00 sati zabava se nastavlja uz Advent DJ Session, a za pultom će publiku zabavljati DJ DOG.

Gradina Kids day program:

15:00 – 17:00 Martiniuss Balloon Show

15:00 – 17:00 Pričaonica Bake Mraz u Miru junaka

15:00 – 17:30 Oslikavanje lica

15:30 – 16:00 Magic show by Andrej Škedel

16:30 – 16:50 Plesni performans Ri Dance

17.00               Paljenje lampica

17:00 – 18:30 Nastup hodača na štulama

17:10 – 17:30 Glazbeni nastup dječjeg zbora Male tratinčice iz Kreativno – edukativnog centra „Glazbeni vrtuljak“

17.30   – 18:00 Magic Show by Andrej Škedel

Back To Top