UA-52395193-1 Skip to content
Jelena Radan na Trsatu

Jelena Radan i Pedro Abreu održali koncert za dušu na Trsatskoj gradini

Jelena Radan jučer je nastupila na punoj Trsatskoj gradini u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini, a predstavila se emotivnom izvedbom fada. Zajedno s Pedrom Abreu, gitaristom s Madeire znalački je izvela pjesme koje pjevaju o čežnji, o neispunjenim željama, o saudade i portugalskom narodu. 

U stankama između pjesama približila se publici pričama o fadu, o njezinom životu, a vjetrovita Trsatska gradina bila je pravi fado, kako je Jelena rekla „Pa vi imate fado svaki dan – more, vjetar, kamenje…“

Fado & Voyage
Fotografirao: Dražen Suvić

Osim fada, Jelena je izvela i pjesme sa svog zadnjeg albuma „Voyage“, a neke od njih su: „Sjeti me se ljube“, Voljet ću te sutra“ i „The Device“. Publiku je pjevačica počastila i sa svježim skladbama koje će se naći na albumu na kojem se predstavlja kao kantautorica.

Jelena je koncert završila s pjesmom „Meu Fado Meu“ – Sve je to fado, a pjevačica nije krila svoju zahvalnost i oduševljenje publikom. Jelena i Pedro svojim su nastupima uljepšali ljetnu večer, ispunili je emocijama, ponosom, traganjem…

Koncert Jelene Radan na Trsatu
Fotografirao: Dražen Suvić

Nastavak Ljeta na Gradini uz Ninu Badrić, Elvisa Stanića te party elektronske glazbe

Nakon koncerta Jelene Radan, drugi tjedan, 13.srpnja na Gradinu stiže Nina Badrić, sljedeći dan Elvis Stanić, a petak je rezerviran za BSH party – Party elektronske glazbe.

Sve informacije o manifestacijama pratite na našoj stranici kao i na Facebook i Instagram stranici Ljeta na Gradini

Back To Top