UA-52395193-1 skip to Main Content
JONATHAN, SILENTE I BORIS ŠTOK  NA TRSATSKOJ GRADINI U LIPNJU

JONATHAN, SILENTE I BORIS ŠTOK NA TRSATSKOJ GRADINI U LIPNJU

Ljeto na Gradini svoje 16. izdanje održati će se i ove godine i to u srpnju i kolovozu, a kao uvod u cijeli festival na rasporedu su tri sjajna koncerta na istoj lokaciji u lipnju!

Sve otvara Boris Štok u petak 11. lipnja. Riječki glazbenik dolazi na krilima singla “Reci mi” kojim je najavio vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” nominiranog za nagradu Porin.

Dan nakon njega, u subotu 12. lipnja, nastupit će Jonathan, a na domaćem terenu će još jednom pokazati zašto su jedan od naših najjačih live bendova.

U nedjelju, 20. lipnja, moći ćete uživati u nastupu grupe Silente. Bend dolazi na krilima novog singla “Nikada ovako” koji se našao na vrhovima ljestvica najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

 

Sva tri koncerta bit će održana u limitiranom kapacitetu, a događaj će biti organiziran sukladno sa svim u tom trenutku aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ulaznice za sva tri koncerta kreću u prodaju u petak 28. svibnja, a moći ćete ih nabaviti na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Raduje nas što se polako vraćamo u staro „normalno“ te se veselimo vašem dolasku!

 

Back To Top