UA-52395193-1 Skip to content

Josipa Lisac oduševila publiku na Trsatskoj gradini

Sinoć je u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održan dugoočekivani koncert glazbene dive Josipe Lisac. Publika je koncert dočela s velikim zanimanjem, a ulaznice je bilo potrebno kupiti unaprijed te se moglo birati između slobodnog stajanja, slobodnog sjedenja i VIP paketa karata za 4 osobe koji uključuje stol i vino dobrodošlice. S obzirom na ograničeni broj karata, rasprodane su rekordnom brzinom te se do samog početka koncerta tražila ulaznica više.

Od posljednjem samostalnog koncerta Josipe Lisac u Rijeci prošlo je nekoliko godina pa su Riječani jučer navečer, napokon, mogli uživati u njezinim bezvremenskim hitovima uz pratnju benda sastavljenog od vrhunskih glazbenika.

Bez minute kašnjenja, u devet navečer, diva je koncert otvorila pozdravnim govorom, a nakon čega je uslijedila pjesma „Što me čini sretnom“, a ubrzo nakon i njen najveći hit „O jednoj mladosti“. Publika nije krila svoje oduševljenje na svaku izvedenu pjesmu, a Josipa je ekstravagantno i s puno stila ispod prozirnog kišobrana pričala o anegdotama iz svoga života te retro glazbi.

Gradina dugo nije bila ovako puna, a organizator se pobrinuo da sve bude na visokom nivou kakav i priliči divi.

 

 

Nakon Josipe Lisac, već ovoga petka na Trsatskoj gradini nastupa klapa Iskon, a 16. Ljeto na Gradini zatvoriti će 2. rujna Baltazar fest.

 

Sva se događanja odvijaju prema važećim epidemiološkim mjerama. Program 16. Ljeta na Gradini podržavaju: Grad Rijeka, TZ grada Rijeke, Erste banka, Hep i Vintage bar te mnogi drugi.

Back To Top