UA-52395193-1 Skip to content
Tedi Spalato i Ante Gelo na Trsatskoj gradini

KONCERT ZA DUŠU – Tedi Spalato i Ante Gelo priuštili dva sata osjećaja

Sinoć je u sklupu manifestacije 16. Ljeta na Gradini održan koncert pjevača, skladatelja i kantautora Tedi Spalata te skladatelja i aranžera Ante Gela. Koncert je publika dočekala s velikim interesom, te su organizatori dan prije koncerta stavili dodatne ulaznice u prodaju koje su u svega nekoliko sati rasprodane.

Počeci

U sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt „Hrvatska pjeva“ u sklopu kojeg su putem web stranica donosili glazbu u naše domove. Tedi Spalato i Ante Gelo surađivali su i u toj kampanji, a ovaj puta ih je riječka publika uživala slušati, u živo, na Trsatskoj gradini. Jučerašnji koncert pamtiit će se po glazbi za dušu.

Jučerašnji koncert

Koncert gitarističkog dvojca započet je s pjesmom „Škarpelin“, a nastavljen je s nizom dalmatinskih pjesama: „Dalmatino povišću pritujena“, „Moje izgubljeno blago“, „More snova“, „Lipote gladan, jubavi žedan„ i ostale.  Na repertuaru su se našle i Oliverove pjesme koje su kod mnogih izmamile suze na lice. Publika svih dobnih skupina pjesme je pratila aplauzom i pjevanjem, a glazbenici su se pobrinuli da u dvosatnom programu osim pjevanja, u pauzama, prirede i šaljive anegdote.

Dvije akustične gitare, dalmatinska pjesma na Kaštelu te svijeće večer su učinile intimnom i nježnom.

Tedi Spalato i Ante Gelo na Trsatskoj gradini

Ostatak kolovoza – najava programa

Nakon koncerta Tedi Spalata i Ante Gela, na Gradini, u srijedu, 11. kolovoza nastupa Henry Radanović Trio  –  „Vrijeme je za jazz“. U petak, 13. kolovoza, na Gradinu dolazi Natali Dizdar.

Iz programa vrijedi izdvojiti i predstavu „Izlazak iz ormara“ na kojoj će nas Željko Pervan dobro nasmijati. Kraj kolovoza na Gradinu dovodi Josipu Lisac te koncert klape Iskon.

Dodatne informacije

Detaljnije informacije redivito objavljujemo na našoj web stranici te na Facebook stranici: Trsatska gradina.

Ulaznice za sva događanja posjetitelji mogu nabaviti u Vintage baru na Gradini, online na mojekarte.hr te na sam dan događanja na ulazu u Gradinu.

 

Tedi Spalato i Ante Gelo

Kolovoz je na Trsatskoj gradini vrlo bogat izvrsnim manifestacijama. Dođite i uživajte na 16. Ljetu na Gradini!

Back To Top