UA-52395193-1 Skip to content

Konferencija za medije “Ljeto na Gradini 2018”

Na Trsatskoj gradini danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen atraktivan program 13. Ljeta na Gradini koji započinje 07. srpnja i traje sve do 02. rujna.

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – organizator Ljeta na Gradini, Vojko Obersnel – gradonačelnik Grada Rijeke i Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke.

Ljeto na Gradini je tradicionalna manifestacija koja svake godine tijekom ljetnih mjeseci na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine ugošćuje kulturne, umjetničke i zabavne sadržaje. Ljeto na Gradini je do sada održano 12 puta, a realizirano je ukupno 360 programa koje je posjetilo više od 130.000 posjetitelja.

Ove godine, u sklopu manifestacije održat će se ukupno 18 programa na kojima će se publici predstaviti čak 253 sudionika iz čak 7 različitih zemalja. Povrh 6 konceptualnih manifestacija koje čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini, održat će se 7 koncertnih nastupa, 3 dramske predstave i 2 umjetničko – obrazovna programa.

Otvaranje Ljeta na Gradini održat će se 7. srpnja uz plamenove 4000 svijeća, a program će trajati do 02. rujna 2018. godine i bit će zaključen manifestacijom „Baltazar na Gradini“.

Ulaznice za programe na kojima se naplaćuje ulaz moguće je kupiti u pretprodaji od 29.05. u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i putem sustava mojekarte.hr.

Back To Top