UA-52395193-1 skip to Main Content

Miraval Rose vino para Jolie-Pitt u krako vrijeme oduševilo je javnost i struku, a tome svjedoči i poduža lista čekanje jer limitirana proizvodnja ne zadovoljava veliki interes interesanata diljem svijeta. Zanimljiv poduzetnički pothvat bio je definitivno predodređen za uspjeh, no malo tko se nadao da će vino uistinu ući u kategoriju najboljih i najcjenjenijih.

Prema izboru renomiranog  Wine Spectacor upravo je ovo vino proglašeno najboljim roseom protekle godine, a prvih 6000 boca nestalo je u samo pet sati online prodaje u Francuskoj na samim počecima.

IMG_1971_Snapseed

Par nije riskirao te je na čelo proizvodnje i marketinga postavio Marca Perinna s kojim je sklopljeno Jolie-Pitt & Perrin partnertstvo. Marc je potvdio da su Angelina i Brad primili se posla vrlo ozbiljno te s sudjelovali u svakom koraku procesa, sve do biranja etikete i dizajniranja boce.

Trojac je najavio da je u pripremi i prvo crveno vino, a dok se na web shop trenutno ne može ostvariti prodaja, otkrit ćemo samo da smo u jednom ekskluzivnom mjestu u Rijeci pronašli vino slavnoga para.

Pratite nas, lokaciju otkrivamo uskoro…

miraval

Back To Top