UA-52395193-1 skip to Main Content
Otvaranje Ljeta Na Gradini Uz čak 5000 Svijeća!

Otvaranje Ljeta na Gradini uz čak 5000 svijeća!

Riječani i Riječanke već su navikli da na Trsatskoj gradini Ljeto započinje uz plamenove svijeća, a ono na što su također navikli je da se svijeće broje u tisućama. Tako će ih ove subote, 06. srpnja biti čak 5000, a njihova svjetlost obasjat će svaki kutak kaštela i Nugentovog parka, kao i svake godine uz partnera manifestacije – PC Grupu.

Posjetitelje i ove godine očekuju impresivni prizori nadahnuti plamenom koji prema predaji simbolizira pobjedu dobra nad zlim, svjetlosti nad tamom… Upravo s tom idejom kročit će se u, mnogima najljepše godišnje doba – dugo, toplo ljeto! A ono će ove godine biti začinjeno brojnim zanimljivim programima na Gradini u kojem će posjetitelji moći uživati sve do 01. rujna.

A kako bi tople ljetne večeri dočekali u najljepšoj mogućoj atmosferi, Gradina će zablistati obasjana tisućama svijeća koje će među zidinama Trsatskog kaštela stvoriti misteriozan, ali romantičan štih. U programu će nastupati plesna skupina RI Dance, dok će za glazbeni dio programa biti zadužena mlada perspektivna pjevačica Medea Market Sindik uz violinsku pratnju Suzane Štefanić te klavirsku pratnju talentiranog Matea Žmaka.

Ulaz u Nugentov park za posjetitelje se otvara u 21.30 sati, dok će se vrata kaštela otvoriti u 22.00 sata. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Ovogodišnje 14. izdanje Ljeta na Gradini obuhvaćat će čak 20 programa – koncertnih nastupa, predstava, performansa, mjuzikala, edukativnih sadržaja te modnih trenutaka i jedne gastro priče kroz koje će se publici predstaviti čak 327 izvođača!

Back To Top