UA-52395193-1 skip to Main Content
Ovog Prosinca Svi Putevi Vode Na Trsatsku Gradinu!

Ovog prosinca svi putevi vode na Trsatsku gradinu!

Ove se nedjelje, 3. prosinca na Trsatskoj gradini pali čak 12 kilometara božićnih lampica, a sve će biti začinjeno izvrsnom glazbom za koju će se pobrinuti DJ Tommy. Svi posjetitelji zajedno će moći odbrojavati sekunde do 18.00 sati kada će zasjati blagdanska dekoracija koja će tijekom ovogodišnjeg izdanja Adventa na Gradini biti upaljena sve do 7. siječnja.

Među zidinama stoljetnog kaštela smjestilo se pet adventskih kućica s kojih će se širiti mirisi adventskih delicija i kuhanog vina. Svoju će ponudu prezentirati Di Mare Desserts, Foodie, Jingle & Mingle, RiA te Božićna koliba, a posjetitelji će se uz topla pića moći zagrijati i u Vintage baru. Za sve koji požele kupiti unikatne božićne poklone tu je i Laurin kutak koji se smjestio u prostoru spilje.

Tijekom prosinca i siječnja organizatori su u sklopu Rijeka Adventa pripremili uistinu bogat program – čak 17 različitih glazbenih nastupa, gostovanja te dva dočeka Nove godine začinit će zimske dane glazbom, veseljem i radošću. Program donosimo u nastavku, a izdvajamo Gradina Kids day koji će se u subotu, 9. prosinca održati po prvi puta.

Radno vrijeme Adventa na Gradini bit će svakoga dana od 16.00 sati do 23.00 sata te vikendom od 12.00 pa sve do iza ponoći.

„Iza nas je više od 20 radnih dana postavljanja božićnih lampica te ostalih svjetlosnih dekoracija od čega treba izdvojiti veliku božićnu kuglicu i šest metara visoku violinu. Kao i svake godine, i ovoga je puta cijeli proces pripreme i provedbe projekta potaknut krajnjim ciljem, a to je da u blagdansko vrijeme Gradina bude nezaobilazna adventska destinacija kojoj se ljudi rado vraćaju. Jedan od osnovnih motiva za organizaciju ovakvog Adventa bila je upravo želja za stvaranjem posebnih doživljaja koji će naposljetku stvoriti lijepe uspomene.” – poručio je Vedran Babić, iz organizacije Adventa na Gradini.

Back To Top