UA-52395193-1 Skip to content

Pred prepunim gledalištem održana druga ovogodišnja manifestacija Ljeta na Gradini – Šapat vječnosti

Sinoć je u Perivoju Gospe Trsatske, pred mnoštvom gledatelja, održana jedinstvena manifestacija temeljena pa zborskoj pjesmi, plesu i pokretu u izvedbi čak 47 umjetnika.

Nakon otvaranja Ljeta na Gradini uz manifestaciju 2000 svijeća na Gradini koju su posjetili brojni posjetitelji sinoć je publika mogla uživati u izvedbi 25 umjetnika iz popularnog zbora mladih “Josip Kaplan”, 17 plesača iz jedinstvene plesne udruge Ri Dance te 4 gudača i pijaniste koji su publiku proveli kroz mističan svijeta zborske pjesme i pokreta.

Cijeli prostor Perivoja Gospe Trsatske pretvorio se u ambijentalnu pozornicu, a već od samog ulaza posjetitelji su uživali u plesnim pokretima po obroncima parka iznad Perivoja. Od 21.21 h program je započeo laganim izlaskom zbora Josip Kaplan nakon čega su se na pozornici izmjenjivali umjetnici kroz niz zanimljivih koreografija praćenih zborskom pjesmom. Tijekom izvedbe izvođači su “okupirali“ cijeli prostor Perivoja i na taj su način publiku uvukli u ovaj zanimljiv program. Pljesak mnogobrojne publike na kraju jasno je dao do znanja o izvedbi 47 umjetnika, a nakon finalnog naklona svi su se umjetnici još nekoliko puta morali vraćati na pozornicu kako bi se naklonili posjetiteljima.

Sljedeće što nas na Trsatskoj gradini očekuje je modna manifestacija CITY 45 20 powered by Womanary koja se održava u subotu 09.07. s početkom od 21.30 h, a ulaz je za posjetitelje slobodan.

Back To Top