UA-52395193-1 skip to Main Content
Pripreme Za Najraskošniji Advent U Punom Zamahu!

Pripreme za najraskošniji advent u punom zamahu!

Ovih dana na Trsatskoj gradini u Rijeci traje intenzivno postavljanje božićnih lampica kako bi sve bilo spremno za spektakularno paljenje koje će se održati 27. studenog. Advent kojeg je u proteklih pet godina posjetilo nevjerojatnih 300.000 posjetitelja ponovo će očarati svoje posjetitelje, a ove će godine Trsatsku gradinu osvijetliti najveći broj lampica do sada – više od 12 kilometara!

”Svakodnevno desetak ljudi postavlja lampice doslovno na svaki kutak Trsatske gradine, a najzahtjevnije je lampice postaviti na 12 metara visoku Rimsku kulu. U večernjim satima testiramo lampice i svi oni koji se u tom trenutku zateknu na Gradini ostanu oduševljeni prizorom. Pred nama su još završni radovi kako bi sve bilo na vrijeme spremno za naše posjetitelje, a s nestrpljenjem očekujemo nedjelju 27. kada će Gradina zabljesnuti u punom sjaju!” – izjavili su iz organizacije Adventa na Gradini.

Božićni blagdani polako se približavaju, a s njima i najradosnije doba godine u kojem će na Gradini ponovno zasjati prava adventska bajka!

Back To Top