UA-52395193-1 Skip to content

Spektakl uz 4000 svijeća na Gradini!

Rijeka posjetitelja protekla je sinoć Trsatskim kaštelom gdje je održana manifestacija uz plamenove 4000 svijeća koji ni ovoga puta nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Unatoč kiši koja je ponovno pokušala poremetiti planove i smočila svijeće netom prije početka manifestacije, svijeće su uz uložen trud ipak upaljene, a čarolija 4000 plamenova ispunila je srednjovjekovne zidine te park ispred kaštela koji je bio obavijen velom satkanim od tisuća svijeća.

U glazbenom dijelu programa nastupila je Martina Majerle uz pratnju gitarista Maria Šimunovića te Zvonka Vukoje na harmonici, a ovu ljetnu večer plesnim su koracima začinile članice skupine Ri Dance.

Tisuće plamenova, instalacije na kojima su postavljene svijeće te nekoliko stotina visećih svijeća stvorile su jedinstven ugođaj na vrhu grada. Posebnu pažnju plijenio je photo corner gdje su posjetitelji ispred predivne kulise ovjekovječili posebne trenutke na kaštelu.

Svaki kutak Trsatskog kaštela bio je oplemenjen plamenovima, zbog čega je jučer Gradina dobila bajkovitu notu isprepletenu glazbom i plesom. Nekoliko tisuća posjetitelja s oduševljenjem je šetalo zidinama i uživalo u maštovitim prizorima 4000 svijeća koje su postavljene u suradnji s renomiranom tvrtkom PC Grupa.

„Kao organizatori zaista uživamo u planiranju i organizaciji ove manifestacije s obzirom na količinu i zadovoljstvo brojnih posjetitelja koji su te večeri s nama. Zahvaljujem se partneru manifestacije PC Grupi koja na manifestaciji sudjeluje već petu godinu. Veseli činjenica da svake godine manifestaciju posjećuje sve više posjetitelja, kako domaćih, tako i turista te da su prekrasni prizori Trsatske gradine obasjane plamenom nekoliko tisuća svijeća vidljivi diljem Europe.“ – poručio je organizator, Vedran Babić.

Sljedeće što posjetitelje Trsatske gradine očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je koncertni nastup The Frajli koji se održava 26. srpnja, a ulaznice za koncert su rasprodane.

Back To Top