UA-52395193-1 Skip to content

Stonerska komedija do suza nasmijala mnogobrojnu publiku

Ljeto na Gradini ugostilo je predstavu „50 nijansi zelene“ koja je dio omnibusa kazališnih predstava pod nazivom „50 nijansi“. Kombinirajući kazališne i filmske elemente, ovaj je predstava zainteresirala i zaintrigirala publiku već u prvim minutama izvedbe. Njezina intermedijalnost  i dinamika odskaču od ustaljenog kazališnog pristupa, zbog čega je publika s velikim interesom pratila što će sljedeće snaći protagonistički duo. Naime, predstava donosi priču o dva prijatelja koja na čuvanje dobiju misteriozni kovčeg primamljivog sadržaja, koje unatoč obećanju otvore i kreću u avanturu života…

Predstava je premijerno održana u 2013. godini, prozvana „stonerskom komedijom“ koja daje ironiziran i inteligentan osvrt na određene segmente današnjeg društva. Posjetitelji su na Gradini uživali u osamdesetominutnoj izvedbi koja je do suza nasmijala sve prisutne.

Sljedeće što nas na Gradini očekuje je koncert Damira Kedže u subotu, 12. kolovoza s početkom u 21.00 h. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i sustavu mojekarte.hr.

Back To Top