UA-52395193-1 Skip to content

Transformacija svjetlosti Trsatsku gradinu obojila svjetlošću i privukla brojne posjetitelje.

Trsatska gradina sinoć se pomoću brojnih svjetlosnih elemenata, specijalnih efekata te profesionalne rasvjete transformirala u stotinama boja. U režiji G.I.S. produkcije, stvoreni su nesvakidašnji svjetlosni prizori čija je intencija bila u prvi plan staviti prekrasne arhitektonske elemente Gradine te svjetlošću oplemeniti prostor i dati mu novu, zanimljivu notu.

Još jedna u nizu originalnih tematsko – konceptualnih manifestacija Ljeta na Gradini izazvala je uistinu zapažen interes posjetitelja, koji su osim u vizualnom ugođaju uživali uz glazbenu podlogu koja je ovoj manifestaciji dala dodatnu draž.

Za dobru glazbu bili su zaduženi DJ Dado i Tony T Sax koji su rasplesali brojnu publiku i tako posjetiteljima u ovoj večeri posvećenoj transformaciji svjetlosti dali još jedan razlog više za dolazak.

Također, u sklopu manifestacije održan je i završni party organizatora i sudionika Svjetskog sveučilišnog prvenstva u rukometu te se na kuli u jednom trenutku projicirala korejska zastava u čast pobjednicima prvenstva, ali i hrvatska zastava u čast viceprvacima.

Sljedeće što posjetitelje na Gradini očekuje je nastup princa sevdaha, osebujnog Bože Vreće koji u sklopu Ljeta na Gradini nastupa u utorak, 07. kolovoza. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Back To Top