UA-52395193-1 Skip to content
Najavljeno 16. Ljeto na Gradini

VAŽNE OBAVIJESTI O PROMJENI DATUMA “OLD ROCK SUMMER FESTIVALA” I OTKAZIVANJU MANIFESTACIJE “FRANKOPAN FOOD I KLAPA ŠUFIT”

16. Ljeto na Gradini otvoreno je 27. lipnja, a od tada je uspješno održano nekoliko manifestacija koje su imale veliku posjećenost.

Olukom Nacionalnog stožera RH, a na prijedlog Županijskog stožera Primorsko-goranske županije, od danas do 31. srpnja 2021. godine u PGŽ vrijede nove mjere vezane za održavanje javnih događanja.

Zbog toga bili smo primorani napraviti neke izmjene:

OLD ROCK SUMMER FESTIVAL I IZLOŽBA „METAMORFOZA BRODOLOMA“

Zbog najave lošeg vremena, Old Rock Summer Festival – Dirst day premješten je s 13. srpnja na 14. srpanj s početkom u 21:00 h, te se otvaranje izložbe Alena Šimokovića „Metamorfoza brodoloma“ s 20:30 sati premješta na sat ranije, odnosno na 19:30 sati.

Svi oni koji ne mogu doći na Old Rock Summer Festival 14. srpnja ulaznice mogu vratiti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupili te će im novac biti vraćen.

MANIFESTACIJA FRANKOPAN FOOD I KLAPA ŠUFIT – OTKAZANA

Zbog novih mjera manifestacija Frankopan Food i klapa Šufit koja je trebala biti održana 17.srpnja se otkazuje. Svi oni koji su ulaznice nabavili moći će ostvariti povrat novaca.

OSTALE MANIFESTACIJE LJETA NA GRADINI – PROGRAM IDE DALJE

Sve ostale manifestacije na 16. Ljetu na Gradini će se održati sukladno programu. Eventualne izmjene ćemo pravovremeno objaviti na službenim stranicama Ljeta na Gradini.

Raduje nas što kultura ne posustaje te svojim sugrađanima želimo pružiti da uživaju u prekrasnom pogledu s Gradine i uživaju u ljetu. Već ovoga petka očekuje nas koncert Natali Dizdar, a potom slijedi i predstava teatra Kerekeš – Dimnjačar te koncert Marka Tolje i Teranino Aura party.

Vidimo se na Gradini!

Back To Top